Werken als Interim professionals of ZZP voor HR Global

Opdrachtgever:

U als opdrachtgever bent op zoek naar ervaren werknemers zonder verdere risico en u wilt deze met hetzelfde gemak als onze gedetacheerden kunnen inzetten? HR Global BV bemiddelt ZZP' ers voor tijdelijke opdrachten. Als u uw ZZP'ers via HR Global BV wilt aanvragen dan maakt u volledig gebruik van de aanwezige kennis en vaardigheden in het vinden en bemiddelen van personeel. Uw consultant vindt de juiste ZZP'er, stelt deze bij u voor en verzorgt de verdere administratieve afhandeling.
De algemeene inleenvoorwaarden ZZP kunt u >> hier << bij deze downloaden

Interim professionals en ZZP

Ben je al ZZP'er of overweeg je dit om te gaan doen? Ook dan kan HR Global BV je verder helpen. Je kunt je als ZZP'er aanmelden en dan gaan wij op zoek naar geschikte opdrachten, brengen je in contact met de opdrachtgever en verzorgen de verdere administratieve afhandeling.
HR Global BV bemiddelt tussen ZZP'ers en opdrachtgevers in bijna alle branches op de arbeidsmarkt. Met ons uitgebreide netwerk vinden we voor iedere professionele ZZP'er snel een geschikte klus. En kunnen we opdrachtgevers altijd de juiste en ervaren vakmensen bieden. Daarnaast adviseren en ondersteunen we opdrachtgevers als het gaat om een efficiënte en flexibele bedrijfsvoering.

Neem direct Contact op met één van onze consultants voor de mogelijkheden.