HR Global Specialist op de arbeidsmarkt

Zoekt u met spoed naar (extra) personeel? Kampt u met onderbezetting, ziekte of piekbelasting? Of vereist een project extra capaciteit? HR Global BV biedt u een flexibele personeelsoplossing door op korte termijn goed opgeleide en gecertificeerde professionals te leveren. Uiteraard ontzorgt HR Global BV u volledig in dit traject.

De Consultants van HR Global BV combineren jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling met een doortastende werkwijze. Als volwaardige personeelspartner kiest HR Global BV voor persoonlijke begeleiding. Want uiteindelijk zorgt mensenkennis voor de beste match. U kunt daarom als werkgever bijvoorbeeld altijd rekenen op een vast aanspreekpunt. Zo profiteert u maximaal van onze betrouwbare en snelle dienstverlening.

De afgelopen jaren bewijst HR Global BVzich als personeelspartner van uiteenlopende bedrijven. Wij houden voor hen de bezetting van extern personeel op peil, zo bewaken wij de bedrijfscontinuïteit van onze partners. De meerwaarde van deze werkwijze toont zich bij uitstek in een duurzame relatie. Onze mensen kunnen zich dan nog beter verplaatsen in uw business, waardoor u profiteert van ons netwerk, expertise en ervaring.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.