Aansprekende en uitdagende vacatures

HR Global BV richt zich als uitzendbureau op talentvolle, gemotiveerde en gedreven kandidaten . Onze kennis van de markt, ervaring en mensenkennis zetten wij in bij het matchen van werkgever en werknemer. We gaan inventief en doortastend te werk op onze zoektocht naar de beste kandidaat, waardoor succes verzekerd is. Door onze specialisatie in bemiddeling in bijna alle branches op de arbeidsmarkt, weten steeds meer werkgevers en werknemers HR Global BV te vinden.

Want meedenken, daar zijn wij goed in. Net als in het realiseren van jouw loopbaan-wensen, vast of flexibel? Alles is mogelijk bij HR Global.


HR Global BV inschakelen betekent, persoonlijke aanpak en  je cv onder de aandacht bij bedrijven die perfect passen bij jouw wensen en eisen. Dat werkt wel zo prettig. Je cv belandt niet meer op de grote stapel van sollicitatiebrieven, maar direct op het bureau van de juiste persoon.

Staat je droombaan niet tussen onze actuele vacatures?  Neem dan contact met ons op, zodat wij samen met jou, op zoek kunnen gaan naar de perfecte baan voor jou!

Snel een contract met de beste kandidaat

Snel de juiste baan of werknemer, wie wil dat niet? HR Global BV biedt die snelheid. De consultants van HR Global BV hebben gezamenlijk meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling en arbeidsmarkt communicatie en zijn in bezit van het VIL-VCU. HR Global BV opereert volgens het SNA keurmerk en NEN norm NEN4400-1. Bent u op zoek naar de juiste kandidaat voor uw openstaande vacature? Onze ervaring zorgt ervoor dat wij niet alleen beschikken over veel kennis, maar ook over een uitgebreid professioneel netwerk. Dit resulteert in inventieve manieren van werving, selectie en matchen. Efficiënt, snel en volledig afgestemd op specifieke wensen.

Hoog Niveau

Wie op zoek is naar personeel of een baan op een gedegen niveau, zit goed bij HR Global BV. Groeit de organisatie en is er behoefte aan goed opgeleide professionals? Of ben je een technisch MBO, HBO of WO opgeleide kandidaat die op zoek is naar een baan met door groeimogelijkheden? HR Global begeleidt beide trajecten op een persoonlijke, efficiënte en effectieve wijze, waarbij de voortgang bij elke stap besproken wordt. HR Global BV werkt onafhankelijk, vakkundig en snel en kijkt verder dan de gebaande paden. Wil je die kans niet laten lopen? Neem dan contact met ons op via info@hrglobal.nl